hairdressers-fairs.com
No cometre errors en el seu cabell, triar els perruquers dret


Hairdressers Fairs.com : El lloc conté tota la informació i notícies sobre les últimes tendències en moda de cabell. Conté milers de noves retallades proposades per perruquers de color, estilisme i pentinats nupcials. Els millors productes a utilitzar per cuidar el cabell amb els tractaments més nou disponibles en salons de perruqueria superior. De fet, les tendències del cabell per a la primavera-estiu no hi ha dubte, les últimes tendències dictades pels perruquers de dalt del món autorative parlar per si mateixos en termes de colors, talls i estils a seguir per tenir un cap i glamour última moda. Aquí hi ha tots els consells a seguir per a les tendències del cabell en 2015 i, finalment, posar el seu cap al seu lloc! Quan es tracta de tendències del cabell, els colors tornen compacte, to càlid en el to. El shatush es torna menys clar i deixa més espai per escombrar una tècnica cada vegada més borrosa, però amb una molt més natural. Els colors varien de marró a daurat per a tocar els vermells més càlids i brillants. Segueix viu bronde, que va aterrar l'any passat en els salons de cabells més importants, defensa molt bé els seus matisos. Són molt curts cascos d'espai per a un retorn als anys 80, i després retallada Pixie tall i talls que delineen la cara i accentuar la feminitat segura i picants. Talla despentinat, serrells rebels i matisos platja estil caracteritzen una dona independent i al mateix temps molt sensual. Bé, la mitjana de longituds per a aquells que simplement no tenen el coratge de donar-li un descans. Els pentinats es fan suaus i refugiar-se en una dues coletes baixa amb flocs lliure i brillant. És el moment de les onades de cabells arrissats i trenes descarat incloent línies centrals també apareixen perfectament delineades a continuació, defusionat per fils sinuosos i rodons.

Gossip & News
13 Dec 19


Il 38° Congresso Internazionale di Estetica & Spa - Les Nouvelles Esthétiques si terrà nella splendida location del Palacongressi di Rimini, dal 12 al 14 Settembre 2020


RIMINI - 38° CONGRESSO INTERNAZIONALE di ESTETICA & Spa - LES NOUVELLES ESTHÉTIQUES - Il più autorevole evento congressuale e fieristico per l'estetica professionale, organizzato da Stefano Pennati ed Eliana Caldi, fondatori di Esthetimedia Group, editori di Les Nouvelles Esthétiques ItaliaBeauty PlanNail ExpertLashmakerproBeauty BooksBeauty Jobs e Promobeauty, si terrà a RIMINI nel 2020.

palacongresso rimini

Strategica la scelta delle date, 12 - 13 - 14 SETTEMBRE 2020. La tempistica consentirà alle aziende partecipanti di poter rafforzare i lanci autunno / inverno 2020, di promuovere le attività di Natale e di anticipare i progetti per il 2021.

palacongressi rimini fiera
13 Dec 19

MOROCUTTI azienda di BRESCIA, leader nella distribuzione di attrezzature e prodotti per parrucchieri ed estetiste, presenta il KIT Ardell Faux Mink Mascara & Lash di ARDELLE PROFESSIONAL con il nuovissimo multi-layering Mascara, le lussuose ciglia finte Faux Mink 811 e un mini-tubetto di colla DUO blu.

MULTI-LAYERING MASCARA

Con il nuovo mascara ottieni un lussuoso effetto moltiplicatore multistrato sulle tue ciglia. Crea un look irresistibile con questa formulazione cremosa, a prova di sbavature e long-lasting che ricopre generosamente le tue ciglia lasciandole morbide e piacevolmente curvate. Definizione, Dimensione, Lunghezza.

FAUX MINK 811

Ultra morbide, lussuosamente leggere e dotate della banda trasparente Invisiband per un look naturale. Più strati di ciglia creano un bellissimo effetto multidimensionale fluttuante. Comodissime da indossare!

Faux Mink Mascara & Lash Kit contiene:
• il nuovissimo Faux Mink Mascara
• le lussuose ciglia finte Faux Mink 811
• un mini-tubetto di colla DUO blu

13 Dec 19
Ken Piction & Zoe Williams international hairstylist

3am Is the aftermath of a high society YSL mansion party, where each image tells its own story and is powerful in it self with the use graphic shape and texture. We wanted the hair to be exaggerated and extreme, but remaining cool and current and still beautiful.

Ph: Andrew O'Toole
Make-up: Kylie O'Toole
Styling: Ella Murphy
Products: L'Orèal Professionnel

hair-collections

12 Dec 19

TRICOART è un’azienda italiana di Jesolo (Venezia), produttrice di cosmetici bio-naturali, da sempre attenta alla tricologia teorica e applicata.

Visitando il sito si potrà scoprire come l’utilizzo di componenti bio-naturali vi consentirà di ottenere risultati nettamente superiori e, specialmente, duraturi grazie alla miglior penetrazione dei principi attivi dei prodotti TricoArt.

Visita il sito!

Tricoart
12 Dec 19
Helen Tether international hairstylist

Find put the latest hair collection, called H2O, made by Helen Tether international hairstylist.

Ph: Dan Thomas
Make-up: Grace Sinnott

hair-collections

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Hairdressers Fairs.com, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Hairdressers Fairs.com, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hairdressers Fairs.com, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Hairdressers Fairs.com, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Hairdressers Fairs.com, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy
["21:29:28","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Hairdressers-fairs.com' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - generale - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/GENERALE\/ca.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/GENERALE\/ca.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/hairdressers-fairs.com\/ca.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - generale - impostata da: record da DB"]